ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

Πρίν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας,σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις,που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Βεβαιωθείτε οτι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις,διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην άνω σελίδα www.vabene.com.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.

 

1. Πνευματική Ιδιότητα

 

Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακόυ Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του vabene.com.gr, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Ολα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στο vabene.com.grή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν τον Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε οτι αποδέχεστε τους ανώτερω νόμους περι πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

2. Τροποποίηση των όρων του παρόντος

 

Το vabene.com.grδιατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

 

3. Προσωπικά Δεδομένα

 

Το vabene.com.grεφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται απο το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και απο το Νόμο περι προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις απο απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν.2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν.2918/2000 και του Ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς οτι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει,δημισιοποιεί,πωλεί,εκμισθωνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος.Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα απο αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οποιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στο server μας, συμφωνείτε οτι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μή αληθή,παράνομα ή καθ οποιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

 

4.Ιδιοκτησία-Εμπορικά Σήματα

 

Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται στον παρόντα δικτυακό τόπο μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντιστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβαση σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα, ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε συμβόλων, λογοτύπων, εικόνων, αναπαραστάσεων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους.

 

5.Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράζετε, γνωστοποιώντας τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων ,εντός πέντε ημερών απο την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Το προϊόν που θα επιστραφεί πρέπει να αντικατασταθεί με άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, καθότι ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτη σας επιβαρύνει το κόστος επιστροφής και αποστολής των νέων προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αφαιρεθεί τα διακριτικά.

 

6. Περιορισμός Ευθύνης

 

Η εταιρεία μας έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια στο μέτρο του εφικτού να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών,περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, η παρούσα ιστοσελίδα ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά,αριθμητικά και απεικόνισης). Η εταιρεία μας δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στην παρούσα ιστοσελίδα. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με την εσφαλμένη χρήση του προϊόντος στα πλαίσια των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του πελάτη, με άμεσο ή με έμμεσο τρόπο και για οποιονδήποτε λόγο. Η ευθύνη της εταιρείας περιορίζεται στην αξία των προϊόντων.

 

7. Τιμές Προϊόντων

 

Οι αναγραφόμενες τιμές όλων των πωλούμενων προϊόντων στην ιστοσελίδα της εταιρείας είναι τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν 23% Φ.Π.Α., για το ύψος των οποίων θα ενημερώνονται οι πελάτες μας πριν απο την υποβολή της παραγγελίας τους και αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας. Η τιμή που χρεώνεται στον πελάτη είναι η ισχύουσα κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών των προϊόντων της, ωστόσο, οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν θα επηρεάζει τις ήδη αποσταλθείσες παραγγελίες, οι οποίες έχουν γίνει αποδεκτές απο την εταιρεία. Η εταιρεία σας παρέχει τη δυνατότητα, κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, να επιλεξέτε τον τύπο του παραστατικού το οποίο επιθυμείτε να εκδοθεί, απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο, συμπληρώνοντας το σχετικό πεδίο της ιστοσελίδας. Η συναλλαγή θα θεωρείται ολοκληρωθείσα μόνο μετά την αποστολή γραπτής ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης απο την εταιρεία. Σημειώνεται ότι η εταιρεία δύναται να υπαναχωρήσει και να μην εκπληρώσει μία παραγγελία, αναιτιολογίτως, ενώ στην περίπτωση αυτή θα επιστρέφεται το τίμημα που τυχόν έχει ήδη εισπραχθεί.

 

8. Διαθεσιμότητα προϊόντων

 

Οι προσφορές μας στα προϊόντα και τις τιμές ισχύουν όσο υπάρχουν στην ιστοσελίδα και ανάλογα με την διαθεσιμότητα των αποθεμάτων.Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρία μας τηλεφωνικά ή μέσω email. Όταν η εταιρεία δεν είναι σε θέση να παραλάβει ένα προϊόν απο τους προμηθευτές της,ενημερώνει τον πελάτη για την προβλεπόμενη καθυστέρηση μέσω email. Ο πελάτης έχει τότε τη δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία του ή να επιλέξει ενα εναλλακτικό προϊόν που θα του προτείνει η εταιρία μας με βάση τις καινούριες πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα επιβληθεί καμία επιβάρυνση για τέτοιου είδους ακύρωση της παραγγελίας.

 

9. Προσφορές

 

Οι προσφορές των προϊόντων ισχύουν μόνο για online και τηλεφωνικές παραγγελίες.