Τι σημαίνει καλοκαίρι ;

list In: Va Bene

Τι σημαίνει καλοκαίρι ; Έρωτας , θάλασσα , διακοπές , ανεμελιά και ατέλειωτες βόλτες απ τις παραλίες έως και τα σοκάκια των αγαπημένων μας ελληνικών νησιών. Τι κάνει όμως τη διαφορά κάθε καλοκαίρι ; Μα φυσικά το μαγιό.

Το μαγιό για πολλές γυναίκες είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτονται όταν αρχίζουν οι πρώτες κουβέντες για το καλοκαίρι. Άλλες το σκέφτονται με ανυπομονησία και άλλες με άγχος, για το που θα βρουν πάλι το κατάλληλο σχέδιο που θα τους ταιριάζει και στον σωματότυπο τους και στην αισθητική τους.

Η ομάδα του Va Bene , αναγνωρίζοντας αυτό τον προβληματισμό, αποφάσισε να εμπιστευθεί για ακόμα μια χρονιά ένα πολλά υποσχόμενο ελληνικό brand που δε σταματά να μας δείχνει πως το να βρούμε αυτό που ψάχνουμε δεν είναι τόσο δύσκολο τελικά .

Ευτυχώς, η Madame Shoushou είναι δίπλα και μας λέει να σταματήσουμε να αγχωνόμαστε και να απολαύσουμε τους επόμενους μήνες , γνωρίζοντας ότι έχει δημιουργήσει μια συλλογή μαγιό που ικανοποιεί και τις πιο απαιτητικές γυναίκες .

Τα σχέδια της αντικατοπτρίζουν τον ρομαντισμό και την απλότητα . Μονόχρωμα ή με μικρά και μεγάλα φλοράλ σχέδια, πάνω σε μονόχρωμο φόντο, με μικρές λεπτομέρειες από δαντέλα και βελούδο συνθέτουν την απόλυτη επιλογή για τις εξορμήσεις μας. Το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της συλλογής είναι ότι τα μαγιό της είναι ψιλόμεσα και αγκαλιάζουν το σώμα μας με προσοχή .

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όλα τα παραπάνω μπορούμε να τα δούμε και στις αγαπημένες μας μικρές φίλες.

Τι σημαίνει αυτό ? Ότι για πρώτη φορά η Madame Shoushou αποφασίζει να γίνει παιδί και να δει τον κόσμο όπως τον βλέπουν και εκείνα με σεβασμό στη παιδική ηλικία . Αυτό είναι κάτι που ανυπομονούμε να γνωρίσουμε !

Δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε το καλοκαίρι χωρίς τα αγαπημένα μας μαγιό Madame Shoushou.

Στην ίδια κατηγορία

Σχετικά με ετικέτες

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάϊος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος
  • Εγγραφή

Εγγραφή νέου λογαριασμού